Ledige stillinger (slagverk)

Vi søker ny støttespiller!

Haug Musikkorps er et korps tilpasset personer med spesielle behov og søker ny støttespiller på slagverk. Korpset omtales ofte som «Haugfamilien» på grunn av sitt inkluderende miljø, og er en givende arbeidsplass. Korpsets støttespillere består av en hoveddirigent, to støttespillere på messing og to på slagverk, som du vil bli en av. Du kan lese mer om korpset og de ansatte på vår nettside www.haugmusikkorps.com. Du kan også se video fra våre konserter på vår Facebookside «Haug Musikkorps». 

Vi søker deg som kan være en del av slagsverksgruppen vår. Som støttespiller på slagverk har du tett kontakt med musikantene. Det er ikke nødvendig at slagverk/trommer er ditt hovedinstrument, men du bør ha en allsidig musikalsk bakgrunn. Det er en fordel om du også spiller et messinginstrument. 
Det aller viktigste er at du er komfortabel med å jobbe med vår målgruppe, tør å by på deg selv og tar utfordringer på strak arm. All nødvendig opplæring vil bli gitt. 

Vi øver hver onsdag kl. 18.00-19.30 på Haug skole i Bærum. I tillegg er det noen konserter i løpet av året, og som regel en helgetur i juni. Som støttespiller er du ansatt av korpset og lønnes i en 5%-stilling gjennom Bærum kulturskole. 

Dersom du er interessert i stillingen eller ønsker mer informasjon, ta kontakt så raskt som mulig med: 
  • Dirigent Henning Bøgh (tlf. 92440806, hboegh@online.no) 
  • Støttespiller Maria Nybakk Bø (tlf. 91381033, maria.nb@outlook.com)
Søk
Driftes av Styreportalen AS