Stemningsrapport 2011

Fredag 28. oktober arrangerte Haug musikkorps dansegalla på Ramstad skole. I god tid før det ble ønsket velkommen kl. 18 begynte gjestene å komme. Det var annonsert dansegalla for personer med spesielle behov, og flere hundre invitasjoner var sendt ut til beboere i Asker og Bærum.

Et stort team hadde forberedt til festkveld med feiende fin "levende dansemusikk", pølser og lomper, brus og lotteri med gevinster til de fleste. Haug musikkorps spilte og Jostein sang. Underholdning ved Davido var det også.

Klokken 17:55 og forventningsfulle deltagere strømmer inn. Så er festen i gang. Haug musikkorps spiller opp. Dansen begynner med polonese, jubel og latter - og det fortsatte i 3 timer. Men ikke hele tiden. Innimellom tas turer ut til kiosken betjent av Kiwanis-klubbene Bærum og Byrgin. Der vanket det gratis pølser og vafler. 

Og så kommer Davido. Han tryller og trollbinder forsamlingen. Her dukker etter hvert 3 duer opp fra ingenting, og til slutt forvandles de flaksende duene til verdens vakreste og snilleste kanin som alle får lov til å klappe.

Deretter har to jenter oppvisning i swing og samba. Slik skal det gjøres! Men dansen kan gjøres på flere vis. Noen danser sammen og noen med seg selv. Musikken og sangen lokker, og snart er dansegulvet fullt igjen. 

En tradisjon har begynt. For annen gang har Haug musikkorps invitert til dansegalla. Vaktmester H. Hansen ved Ramstad skole rundet av med å takke for en strålende kveld med god stemning og ønsket oss tilbake neste år. Kommunen og fylket støttet økonomisk og gjorde arrangementet mulig - et arrangement som Haug satser på at skal bli en årlig foreteelse, og styrker deltagernes følelse av at Asker og Bærum er gode kommuner å bo i.

Dansegallaen ble arrangert med støtte fra:
Akershusfondet
Bærum kommune
Søk
Driftes av Styreportalen AS